Nicolas heeft een lange ervaring in het beheren van strategische projecten van Europese schaal. In zijn verschillende rollen hebben medewerkers, collega’s, management en klanten zijn leiderschap, onderhandeling- en managementvaardigheden erkend.

Ontdek enkele van zijn klanten en lees wat voormalige collega’s en klanten over hem zeggen.

Nicolas is naast een goede projectmanager de meest getalenteerde people manager die ik ooit heb ontmoet. Hij is gefocust op de teamdoelstellingen, maar vergeet nooit de menselijke belangen van zijn staff. Hij heeft altijd zijn woord gehouden, ik zou op hem kunnen bouwen als mijn ’tegenpartij’ op op business zijde. Het is altijd een groot plezier om met hem te werken!

Inge Clerx , Project coördinator Distribution Office bij Belfius

Als het gaat om onze productroadmap, zijn er altijd meer opportuniteiten dan dat er ontwikkelingscapaciteit is. Er moeten dus weloverwogen keuzes worden gemaakt. We hebben Nicolas ingehuurd om ons te helpen bij het analyseren van de verschillende opportuniteiten die we hadden geïdentificeerd, zowel in termen van productsoorten als geografische gebieden, om onze ontwikkelingsprioriteiten te definiëren. Zijn expertise en het feit dat hij extern was, zorgden ervoor dat we zouden profiteren van een neutraal en professioneel perspectief.

Adam Lee, Chief Product Officer at Boku Inc.

Na bijna drie jaar nauw samen te hebben gewerkt met Nicolas Ancot, beveel ik hem graag aan als een jonge en dynamische marketingmanager. Ik heb Nicolas de leiding gegeven over een van de meest strategische en complexe projecten bij Visa. Hij heeft geweldig werk geleverd. Hij toonde groot strategisch denken en doorzettingsvermogen om het project naar voren te brengen. Zijn presentatie- en communicatieve vaardigheden met het senior management zowel intern als met onze klanten waren voorbeeldig. Hij heeft een zeldzaam talent om complexe problemen tot in de essentie samen te vatten en bondig te communiceren. Het belangrijkste is dat Nicolas enorme energie steekt in het succesvol maken van zijn ondernemingen.

Jon Prideaux , CEO bij Boku, Inc.

Wat in me opkomt als ik over Nicolas denk is: vastberadenheid bij het beheren van complexe problemen, enorme werkkracht en natuurlijk het gevoel voor humor dat het handelsmerk is van een zeer sociaal persoon. Nicolas werkt best in een multiculturele en veranderende omgeving. Hij heeft bewezen dat hij zich kan aanpassen aan meerdere sleutelfuncties in het bedrijf, en trekt de aandacht en lof van zowel klanten als van het senior management en collega’s.

Denis Lellouche , Vice President bij Visa Europe

Eind 2016 nam AirPlus BCC Corporate over, een middelgrote uitgever van Corporate Cards. Nicolas werd aan ons voorgesteld om de overgangsperiode tussen ondertekening en sluiting te beheren en vervolgens de General Manager After-Market van BCC te worden. We zijn verheugd hem te hebben geselecteerd. Zijn multiculturele achtergrond, zijn mensenbeheer op alle niveaus (top, collega’s, staff), zijn vaardigheid om problemen op te lossen en zijn sterke ervaring met betaalkaarten zijn allemaal bepalend geweest voor een succesvolle integratie van BCC in AirPlus. De fundamenten zijn nu gelegd en het is tijd voor hem om verder te gaan. Ik wens hem veel succes en misschien wat verdere samenwerking met AirPlus in de nabije toekomst.

Patrick W. Diemer , Voormalig CEO AirPlus International

Nicolas is een resultaatgericht persoon. Ook onder moeilijke omstamdigheden kan hij de gehoopte resultaten behalen. Ik waardeer enorm zijn vermogen om onder druk te werken.

Emiliano Anzellotti , Senior Expert bij ABI Lab (Italiaanse Bank Vereniging)

Nicolas is een ervaren en gerespecteerde bestuurder in de betalingssector. Het feit dat hij vloeiend meerdere talen spreekt is een onderscheidende competentie die hem in staat stelt snel met collega’s, partners, klanten en dienstverleners in vele markten een diepe zakelijke relatie op te bouwen. Ik ken hem al meerdere jaren en hij heeft altijd sterk leiderschap en strategisch denken getoond. Voor mij was het altijd een plezier om met hem samen te werken en ik zou hem aan iedereen aanbevelen.

Carmen Carnero , Deputy General Manager - Technology, Operations and Fraud bij Sistema de Tarjetas y Medios de Pago (STMP)

Bij NPS werden we geconfronteerd met een situatie rond een specifiek kaartproduct dat een innovatieve aanpak vereiste, maar rekening moest houden met belangrijke beperkingen van de bestaande IT. Nicolas ‘analyse van de situatie identificeerde een optimaal pad waardoor we legacy en innovatie konden combineren terwijl we onze time-to-market aanzienlijk verkortten.

Pierre-Antione Vacheron, CEO van Natixis Payments Solutions

Ik heb het geluk gehad om gedurende een langere periode met Nicolas samen te werken en heb zijn leiderschap, teamwork en sterke strategisch inzicht gewaardeerd. Hij is in staat zich aan te passen aan de uitdagende omstandigheden van zijn werk, terwijl hij verantwoordelijkheden op Europees niveau heeft. En heel belangrijk, Nicolas kan ‘out of the box’ denken om problemen op te lossen en … een goed gevoel voor humor behouden.

Chris De Smet , DE SMET Holding, eigenaar